Repetitieavond

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te zingen in een groot koor? Ontdek het zingen in een groep en ..... de gezelligheid! Kom gerust eens langs op een repetitieavond van AZM om te luisteren of een paar keer vrijblijvend mee te doen.

2019 AZM Repetitie 23-05-2019 OlgaZ WEB 05.jpgDe repetities van AZM zijn iedere donderdagavond in de toneelzaal van Dorpshuis "De Vierstee" van 20.00 - 22.00 uur, met daarin een korte koffiepauze om 21.00 uur.
Daarna is er nog voldoende mogelijkheid om na te praten aan de bar.

In de zomervakantie hanteren we een stop van zes weken en in de kerstvakantie van twee weken. Ook op nationale feestdagen die op donderdag vallen wordt er niet gerepeteerd. 2020-02, Repetitie WEB.jpgHet instuderen van de muziek vindt grotendeels op de repetities plaats. Ook zijn er soms extra bijeenkomsten voor stemgroepen of wordt er een oefenzaterdag gepland. 

We vragen van onze leden bereidheid om thuis regelmatig te oefenen met een oefen CD of MP3 bestandjes. Dit zorgt ervoor dat er tijdens de repetiteavonden wat sneller doorgezongen kan worden.

 

 

 

 


                           Via deze link tref je de routebeschrijving naar 'De Vierstee' aan.

Fotostrip Vierstee Website 3.jpg

Logo De Vierstee 2.0 (Kleur).jpg