Lid worden

Wil je bij AZM komen zingen, dan ben je van harte welkom. Wij verwelkomen graag nieuwe leden die samen met ons mooie zangprestaties willen bereiken en het plezier van het zingen willen delen. 

Een nieuw geluid is welkom in iedere stemgroep van zowel de mannen als de vrouwen. Op dit moment willen we - gezien de stemverdelingen in het koor- tenoren en bassen extra uitnodigen om ons koor te komen versterken.

 ROAD-TV Gerrit-Jan van Wijhe 5.jpg  

Voor alle geïnteresseerde zangers is het mogelijk om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Nodig gerust een vriend of bekende uit om ook een avond mee te zingen. Het is prettig als je je hiervoor van te voren aanmeldt bij het secretariaat van AZM. 
Dan kunnen wij er voor zorgen dat er een recente map met bladmuziek voor je klaar ligt.

Als aspirant-lid kun je drie keer op proef meezingen, zodat je de sfeer in het koor kunt proeven.
Wanneer je besluit om bij ons te blijven zingen, neemt de dirigent daarna een stemtest af en wordt beoordeeld of je lid kunt worden en in welke stemgroep je geplaatst gaat worden.
Het koor staat onder leiding van dirigent Stephan Pas.

 

Lid worden en contributie

Om lid te worden, stuur je een e-mail naar het secretariaat van AZM. 

Vanaf het moment dat je definitief lid wordt, ben je contributie-plichtig. De contributie dient bij vooruitbetaling per half jaar of per jaar te worden voldaan. Dit is € 120,- per half of € 240,- per heel verenigingsjaar. Indien je lid wordt gedurende het jaar dan zal het bedrag naar rato worden berekend (€ 20,- per maand).

Logo U-Pas (Web).jpgBezitters van een U-pas kunnen deze gebruiken voor een deel van koorcontributie. 
Voor meer informatie hierover kan je terecht bij het secretariaat of de penningmeester van AZM.